miércoles, 10 de abril de 2019

DEBAT

Aquesta és la meua opinió sobre aquest temes:

TEMA CANNABIS: 
Podria el cannabis ser legal? La legalizació del cannabis és un tema que ja fa temps que está en dança, molta gent demana que siga legal el consum. Desde el meu punt de vista pense que es podria legalitzar ja que no es més mal que l’alcohol i l’estat podria traure dines regularitzant-ho. Ja que a dia d’avui qui vol consumir ja ho fa.

TEMA VIDA I MORT:
La mort és un tema que a molta gent li dona reparo parlar. Pense que és el més normal i deuria de estar més normalitzada, inclús parlar-ho a classe.

TEMA DE LA IMPORTANCIA DE LA LITERATURA INFANTIL I JUVENIL: 
La literatura és la base de la educació, sense poder lleguir no comprenem textos i per tant qqualsevol llibre de text o lectura. Qualsevol profesor deuria de donarli la importancia que es mereix, i saber transmitirla a l’alumnat.

TEMA POLÍTICA: 
En tema de la política és molt complicat. Mai m’agradat la política, independentment de que pense que és important per al país. Pense que ningún Partit ho fa bé, per la Quan cosa no em senc representat amb ningún al 100%

1 comentario:

AFORISES DE JOAN FUSTER

Alguns dels aforismes que més m’han agradat de Joan Fuster són: – Les persones felices no tenen memòria. – La majoria d’edat arriba q...