domingo, 19 de mayo de 2019

TERTÚLIA LITERÀRIA

Aquestes son les obres que es van ficar en comú:

DONES, Isabel-Clara Simó.
En aquest llibre trobem diverses històries sobre dones que han lluitat per la igualtat i reduit el masclisme a la societat.

LES RATLLES DE LA VIDA, Raquel Ricart.
Aquesta història tracta sobre una família. Les dones tenen un gran paper. Al llarg de llibre es reflexiona sobre la vida.

LA CINQUENA PLANTA, Manuel Baixauli.
Aquesta hiatòria tracta sobre un home que se li paralitza el cos, però segueix pensant amb normalitat. Mentre realitza les sessions de rehabilitació es crea misteri sobre la planta 5 de l’edifici. A classe no ens varen voler contar el que hi havia, per el que si volem saber-ho, hi haurà que llegir-se’l.

GEGANTS DE GEL, Joan Benestiu.
En esta novel·la trobem diferents personatges que es troben en un bar. Tots ells estan buscant una explicació pel que els està passant.

EL PETIT PRÍNCEP, Antoine de Sint-Exupéry.
Aquesta història m’agrada personalment perquè parla del pensament divergent, i a més a més enfocat als més menuts, així que ho té tot. Pense que es deuria de ensenyar molt més aquest concepte a les aules. Fa falta més autoestima, desenvolupar els nostres gustos y els nostres pensaments.

CRÒNIQUES DE LA VERITAT OCULTA, Pere Calders.
Aquest és el llibre que he agafat. Consta de diferents historietes breus, les quals pareixen històries normals fins que algun succés fa que la història canvie sobtadament y apareguen coses fantàstiques. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

AFORISES DE JOAN FUSTER

Alguns dels aforismes que més m’han agradat de Joan Fuster són: – Les persones felices no tenen memòria. – La majoria d’edat arriba q...